SK EN

BRATISLAVSKÝ HRAD V SOBOTU NA HODINU ZMIZNE V TME!

SLOVENSKO SA TAK PRIPOJÍ K 187 KRAJINÁM SVETA A PODPORÍ MYŠLIENKU ZA ZÁCHRANU NAŠEJ ZEME

NOVÁ IDENTITA ZNAČKY GEFCO VYZDVIHUJE NOVÉ AMBÍCIE PRE NOVO TRANSFORMOVANÚ SKUPINU

GEFCO, ktorá je celosvetovým poskytovateľom služieb v oblasti priemyselného zásobovacieho reťazca a európskym lídrom v automobilovej logistike, vylepšila identitu svojej značky vynoveným logom a úplne novým mottom. Nové motto značky GEFCO Partners, unlimited vyjadruje ambíciu Skupiny na posilnenie spolupráce s partnermi a zákazníkmi s cieľom priniesť pridanú hodnotu naprieč globálnym dodávateľským reťazcom. V nadchádzajúcich rokoch sa bude GEFCO usilovať o ďalší rast prostredníctvom medzinárodnej expanzie a inovácií s cieľom robiť vždy niečo navyše na rýchlo sa meniacom trhu.
Čítaj viac >

SKUPINA GEFCO POTVRDILA RAST A SILNÉ FINANČNÉ VÝSLEDKY V PRVEJ POLOVICI ROKA 2017

Luc Nadal, predseda predstavenstva skupiny GEFCO, hovorí: „Skupina GEFCO v polovici roka potvrdila pozitívny trend svojej prevádzkovej a finančnej výkonnosti, ktorý sa prejavil už v roku 2016, a to nárastom EBIDTA o 25,8 %. Nárast príjmov o 1,9 % je navyše prejavom sily našich vzťahov s dávnymi zákazníkmi a pokračujúcej silnej komerčnej výkonnosti v rámci širšej zákazníckej základne, kde sme dosiahli nárast o 6 %.“
Čítaj viac >

IMMOFINANZ spúšťa „easy shopping“, prvú medzinárodnú reklamnú kampaň svojej retailovej značky STOP SHOP

Spoločnosť IMMOFINANZ zjednotila marketing svojej medzinárodnej retailovej značky STOP SHOP, ktorá pokrýva takmer 70 miest v siedmich krajinách. Nový claim "easy shopping " zhmotňuje základné hodnoty značky: STOP SHOP je atraktívny a praktický lokálny dodávateľ s rôznorodou ponukou produktov, ktorý ponúka kvalitu za rozumnú cenu a dobrú dopravnú dostupnosť. Všetky reklamné kampane bude teraz kreovať centrála vo Viedni a pomocou nich značku STOP SHOP propagovať vo všetkých krajinách. Aktuálna kampaň "späť do školy" predstavuje začiatok nového marketingového prístupu.
Čítaj viac >

Laserové zobrazovacie riešenie pre vzdelávanie prináša pútavý 100-palcový obraz v rozlíšení Full HD, ktorému sa ploché displeje nemôžu vyrovnať

V prostredí výučby záleží na veľkosti obrazu a interaktivite, preto nový laserový projektor EB-710Ui spoločnosti Epson ponúka vysoko jasný 100-palcový obraz v rozlíšení Full HD, dve interaktívne perá, dotykové ovládanie a sadu nástrojov k spolupráci a zdieľanie, ktoré uľahčujú prípravu zaujímavých lekcií. Okrem toho sa vyznačuje životnosťou 20 000 hodín a päťročnou zárukou, takže si nemusíte robiť starosti a môžete sa spoľahnúť na prevádzku bez údržby. Aplikácia iProjection pre Windows 10, Mac a Chromebook umožňuje študentom používať pri výučbe vlastné zariadenie, čo je v dnešnej dobe stále dôležitejšie.

GEFCO VYTVÁRA STRATEGICKÉ GEO-REGIÓNY, SLOVENSKO A ČECHY BUDE RIADIŤ RACZYNSKI

Spoločnosť GEFCO má na Slovensku a v Čechách od 1. 8. 2017 spoločný manažment. Novým riaditeľom sa stal Aleksander Raczynski, ktorý viedol posledné 4 roky GEFCO v Českej republike. Tento nový geografický región má viac ako 1200 zamestnancov a vďaka dynamike ekonomického rastu patrí do prvej trojky v rámci skupiny GEFCO. Zdieľaním know-how a prevádzkových kapacít spoločnosť GEFCO zaujme popredné miesta na oboch trhoch.
Čítaj viac >

Epson predstavuje na veľtrhu IFA 2017 svoje najnovšie technológie, vrátane prvého laserového projektoru s veľmi krátkou projekčnou vzdialenosťou

Marcel Divín, Branch Office Manager CZ & SK v spoločnosti Epson Europe, k tomu dodáva: „Robíme maximum pre to, aby naše produkty a inovácie oslovovali zákazníkov. Bežné problémy ako nedostatok času pomáhame riešiť automatickými službami, vďaka ktorým sa používatelia môžu viac sústrediť na veci, ktoré sú pre nich dôležitejšie. Pre obmedzený priestor ponúkame kompaktný, premyslený a štýlový dizajn. Obmedzený rozpočet zohľadňujeme konkurenčnými cenami u produktov, ktoré sú nabité špičkovými funkciami.“
Čítaj viac >

Sila Sony v dvoch nových úžasných Xperia™ smartfónoch - predstavujeme Xperia XZ1 a Xperia XZ1 Compact

Spoločnosť Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) dnes predstavila dva nové prírastky do svojho vlajkového radu – Xperia XZ1 a Xperia XZ1 Compact. Disponujú najnovším fotoaparátom Motion Eye™, zachytávajúcim aj detaily neviditeľné ľudským okom, novou prelomovou technológiou pre mobilné zariadenia s 3D skenovaním, špičkové zobrazovacie technológie vo svojej triede, ktoré sa postarajú o nádherné obrázky na displeji, vrátane HDR displeja pre Xperia XZ1 a takisto vám prinesú prémiové zážitky z počúvania vďaka Hi-Res Audio. Oba smartfóny – Xperia XZ1 a Xperia XZ1 Compact – spájajú pokrokový procesorový výkon so super vysokou rýchlosťou sťahovania, a to všetko je zabalené do nadčasového prémiového dizajnu.
Čítaj viac >

Nový skener od spoločnosti Epson s priaznivou cenou chráni originály a opticky kontroluje súčasné podávanie dvoch listov

Spoločnosť Epson predstavuje skener DS-410, ktorý ponúka úžasné kancelárske funkcie za priaznivú cenu. Je tak ideálny pre používateľov z malých alebo domácich kancelárií, ktorí si chcú kúpiť funkciami nabitý skener pre firemné používanie, a taktiež pre IT oddelenie, ktoré chcú vybaviť kancelárskymi stolnými skenermi a nechcú pritom prekročiť daný rozpočet.

Epson získal prestížnu cenu EISA

Spoločnosť Epson, celosvetová špička medzi výrobcami projekčných technológií, pokračuje vo svojom úspechu v sektore vizuálneho zobrazovania, a znovu potvrdzuje svoju pozíciu, kedy od asociácie EISA (European Imaging and Sound Association) získala za svoj projektor EH-TW9300W cenu „PROJEKTOR PRE DOMÁCE KINO 2017-2018“.
12 ... 1112
Váš internetový prehliadač je zastaralý

Pre správne zobrazenie stránky si prosím aktualizujte svoj interentový prehliadač. Aktualizovať prehliadač