SK EN

Reflexné prvky sú pre školákov nutnosťou

V obchodoch je aktuálne najväčší dopyt po potrebách pre školákov a nákupy cez internet tento trend kopírujú – i keď sa napríklad školské tašky kupujú aj ako vianočné darčeky, najviac sa ich predáva práve v auguste. „Rodičia v...

GEFCO SLOVENSKO POMOHLO ROZBEHNÚŤ ELEKTRÁREŇ V RUSKU

Spoločnosť GEFCO, jeden z popredných lídrov na trhu logistiky, ponúka svojim klientom pestrú škálu riešení prepravy tovaru. Samostatnou kategóriou je nadrozmerná preprava špecifického nákladu, medzi ktoré patria napríklad aj motorgenerátory pre kogeneračné elektrárne. Tie slovenská pobočka GEFCO pred časom prevážala až do ďalekého Ruska.
Čítaj viac >

Kultúra v Modrovej prekvitá: Výstava prináša dobové fotografie, folklórne predstavenie si vychutnáte v novom šate s dokonalým zvukom

Po certifikovanom detskom ihrisku a kultivácii futbalového ihriska prináša grantový program Coca-Cola pre región podporovaný spoločnosťou Coca-Cola HBC Česko a Slovensko v spolupráci s Trenčianskou nadáciou do Modrovej štedrú kultúrnu nádielku. Na výstave dobových fotografií sa tak môžete zatúlať do minulosti, miestne tradície „opráši“ predstavenie folklórneho súboru v nových krojoch s vylepšeným zvukom.
Čítaj viac >

Systém na výrobu papiera suchým procesom PaperLab od spoločnosti Epson získal zlatú cenu Good Design Award

Toto ocenenie je udeľované projektom, ktoré komisia súťaže Good Design Award zvolí zo stovky najlepších návrhov vybraných zo všetkých účastníkov súťaže Good Design Award 2017 (4 495 prihlásených). Víťaz sa zvolí na základe komplexného hodnotenia podľa kritérií zahrňujúcich napr. potenciál projektu pri riešení sociálnych otázok, budúceho uplatnenia a úrovne rozpracovania

SKUPINA GEFCO VYMENOVALA SABINE SPIELREINOVÚ ZA RIADITEĽKU PRE INTERNÝ AUDIT

Sabine Spielreinová, ktorá predtým pôsobila ako riaditeľka pre oblasť auditov a kontroly v spoločnosti Dalkia, prináša do skupiny GEFCO svoje odborné poznatky týkajúce sa auditu, prax v priemyselných sektoroch a znalosť medzinárodného prostredia, ktoré je jednou z hlavných osí rozvoja skupiny GEFCO. „Som veľmi rád, že sa Sabine stala členkou nášho tímu,“ povedal Luc Nadal „a som si istý, že vďaka jej praxi a talentu bude výrazným prínosom pre našu stratégiu nepretržitého rozvoja a rastu.“
Čítaj viac >

Výstava, kde návštevníci nájdu tlačové riešenia, ktoré budú vyhovovať ich potrebám – od flexibilnej tlače etikiet pre vlastnú potrebu firmy, až po flexibilné digitálne produkčné tlačiarne pre tých najnáročnejších výrobcov etikiet.

Čítaj viac >

Maria Anargyrou-Nikolić je novou generálnou riaditeľkou Coca-Cola HBC Česko a Slovensko

Spoločnosť Coca-Cola HBC Česko a Slovensko má od júla 2017 novú generálnu riaditeľku. Do vedenia prichádza Maria Anargyrou-Nikolić (44), ktorá doteraz pracovala ako generálna riaditeľka Coca-Cola HBC pre oblasť Adria (Chorvátsko, Slovinsko a Bosna a Hercegovina). Doterajší generálny riaditeľ Tomáš Gawlowski zo spoločnosti odchádza a vracia sa do Švajčiarska, kde žije.
Čítaj viac >

SKUPINA GEFCO, GLOBÁLNY HRÁČ V OBLASTI PRIEMYSELNEJ LOGISTIKY, MENÍ ZLOŽENIE A CHARAKTER SVOJHO VÝKONNÉHO VÝBORU

Courbevoie, Francúzsko, 6. jún 2017. Podniková skupina GEFCO, globálny hráč v oblasti priemyselnej logistiky a európsky líder na poli automobilovej logistiky, mení zloženie a charakter svojho výkonného výboru – menuje nového člena a mení kompetencie dvoch ďalších členov. „Vďaka novej organizácii bude GEFCO profitovať z užšej spolupráce medzi jednotlivými divíziami. Tým sa zvýši efektívnosť a dokážeme dosahovať rýchlejší rast na kľúčových trhoch a garantovať výkonnosť našich organizácií,“ povedal Luc Nadal, predseda predstavenstva spoločnosti GEFCO.
Čítaj viac >

Spoločnosť Epson sa už šiesty rok za sebou zapísala medzi 100 najlepších globálnych inovátorov

Spoločnost Clarivate Analytics, uviedla: „Metodika výberu 100 najlepších globálnych inovátorov analyzuje patenty s ohľadom na štyri hlavné kritéria (objem, úspešnosť, globalizácia a vplyv). Spoločnosť Epson bola do zoznamu vybraná predovšetkým pre svoju mieru úspešnosti, čo je ukazovateľ, ktorý udáva pomer udelených patentov k počtu podaných žiadostí.“
Čítaj viac >

Európsky platobný report 2017 - reprezentatívny prieskum spoločnosti Intrum Justitia ukazuje významné medziročné rozdiely

Štokholm/ Bratislava, 19. jún 2017 - Výsledky reprezentatívneho celoeurópskeho prieskumu „Európsky platobný report (EPR) 2017“ zverejnila spoločnosť Intrum Justitia. Prieskum bol zrealizovaný v 29 krajinách Európy v mesiacoch február a marec 2017. Intrum Justitia ako jeden z lídrov európskeho trhu finančných služieb v oblasti správy a manažmentu pohľadávok v tomto reporte spracoval údaje od 10 468 európskych spoločností, pričom zo Slovenska bolo 257 z nich. Výsledné zistenia hovoria o medziročných zmenách v platobnej morálke a finančnom zdraví firiem pôsobiacich na európskom a slovenskom trhu.

Heureka vylepšila formuláre recenzií

Spokojný zákazník je najlepšou vizitkou obchodníka. Získavanie spätnej väzby je dôležité aj pre e-shopy, medzi ktorými sa nakupujúci často rozhodujú na základe skúseností ostatných zákazníkov. Aj preto Heureka navrhla nový vzhľad dotazníka Overené zákazníkmi, ktorý je prehľadnejší a jednoduchší.
123 ... 1112
Váš internetový prehliadač je zastaralý

Pre správne zobrazenie stránky si prosím aktualizujte svoj interentový prehliadač. Aktualizovať prehliadač